Torne-Lainioälvskampen

Låt oss presentera oss

Byapuls Junosuando & Kangos IK

Dessa Ideella föreningar driver gemensamt hälso/träningsevenemanget Torne-Lainioälvskampen.

Junosuando och Kangos är två grannbyar som ligger i vackra Tornedalen. För 7:e året i rad kör vi det populära evenemanget Torne-Lainioälvskampen. Det är ett hälso/träningsevenemang där vi hyr in ledare, instruktörer och föreläsare och du har möjlighet att delta vid passen. Vi har ett blandat utbud av aktiviteter för att det ska passa gammal, ung, barn, kvinnor och män. I år kör vi aktiviteterna den 12-13 Juli.


Fredag 13/7 kl. 13.00

Personlig tränare & coach online

Jenny "Kitsune" Adolfsson

Har alltid varit passionerad för träning och tävling i olika former och driver nu företaget FitnessPower. Har medverkat i TV4:s program Gladiatorerna som Gladiatorn Kitsune sedan år 2011. Mitt motto är att träningen ska vara rolig!! Jag älskar idrottens olika kontraster och utmaningar och det är bara du själv som sätter gränser för vad som är möjligt!  

IDROTTSPRESTATIONER/ERFARENHET

Har bl.a. deltagit i tävlingarna Athletic Fitness och Fitness Five. Har även testat världens svåraste hinderbana i Ninja Warrior. Tävlar i landslaget i klassisk styrkelyft och har genomfört ett tredje VM, med valörerna; silver, silver och brons.

Föreläsning & Träningspass

Jenny "Kitsune" Adolfsson kommer att ha en hälso- och inpirationsföreläsning som handlar om kost och träning. Det är en föreläsning på grundnivå för den som vill komma igång eller bibehålla sin träning och hon belyser de positiva effekterna träning och god kosthållning har. 

Träningspasset är ett kroppsviktspass som passar alla, inga redskap krävs, en blandning av styrka och kondition.  

Torsdag 12/7 kl. 13.30

Löparcoach, bloggare och kostrådgivare

Johanna Nilsson

Elitsatsande långdistanslöpare som coachar andra och brinner för att utveckla den sanna löpglädjen!
Har en passion i livet i form av löpning i naturen året runt. Driver företaget "Vinden mot Kinden"  som erbjuder kurser och workshop i löpning och träning och föreläser för grupper och företag om sin resa med löpningen. 

ERFARENHET

I bagaget finns en lärarutbildning med idrott och hälsa, en utbildning till personlig tränare, kostrådgivare och styrkeinstruktör. 

IDROTTSPRESTATIONER

Johanna blev bästa Norrbottning i Stockholm Marathon 2018. Har även vunnit i Ultra marathon 2014 och gjort bra ifrån sig i ett flertal marathonlopp. 

Föreläsning & Löpskola

Johanna föreläser om vad som är viktigt att tänka på när man planerar sin träning

Löpskolan inkluderar löpstyrka och löppass som passar alla med fokus inspiration.


Torsdag 12/7 kl. 11.30

Instruktör

Elin Rova

Idrottsatlet som tränat i olika idrotter under många år. Ägnar sig nu sedan de senaste tre åren helhjärtat åt CrossFit.

ERFARENHET

Tidigare Zumbainstruktör, Spinninginstruktör och Coreinstruktör. Är numera instruktör på CrossFit Holistic i Luleå.

IDROTTSPRESTATIONER

Har gjort prestationer med bra placeringar i många tävlingar, t.ex. i French Throwdown och Roslagen Open. Senast deltog hon i WM i Functional Fitness i San Fransisco och fick en hedrande 4:e placering.

Träningspass

Elin håller ett CrossFitpass där du kan träna utefter din egen förmåga. Rörelseträning, styrka och kondition i en härlig blandning.