Torne-Lainioälvskampen

Låt oss presentera oss

Byapuls Junosuando & Kangos IK

Dessa Ideella föreningar driver gemensamt hälso/träningsevenemanget Torne-Lainioälvskampen.

Junosuando och Kangos är två grannbyar som ligger i vackra Tornedalen. För 8:e året i rad kör vi det populära evenemanget Torne-Lainioälvskampen. Det är ett hälso/träningsevenemang där vi hyr in ledare, instruktörer och föreläsare och du har möjlighet att delta vid passen. Vi har ett blandat utbud av aktiviteter för att det ska passa gammal, ung, barn, kvinnor och män. I år kör vi aktiviteterna den 11-12 juli och de 25 första som bokar kort för alla pass får en goodiebag med produkter från bla C/O GERD och Tärendö Byggservice AB.


Torsdag 11/7 kl 12.30

Personlig tränare & coach

Malin Winberg

Har en otrolig passion för träning, ledarskap och rörelseglädje vilket har lett till att hon idag driver eget företag där hon jobbar som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, utbildare, föreläsare, moderator, konferencier och medieproducent. Har också en egen podcast "DRIVKRAFTSPODDEN" där hon intervjuar häftiga människor i norr med mod, driv, hjärta och passion utöver det vanliga.                                Malins träningsfilosofi handlar om att hålla det enkelt, svettigt, roligt och inspirerande!


Föreläsning & Träningspass

Malin berättar om träning, träningsglädje, motivation och om att hitta balansen i det. En workshop där man tillsammans får vara kreativ och hitta roliga och enkla övningar som man kan göra hemma t.ex. på semestern och hitta sätt att få till träningen i vardagen utan att det ska bli krav eller press. FOKUS GLÄDJE OCH INSPIRATION!

13.45 Aerobic. Ett svettigt och roligt pass som kombinerar rörelseglädje och träning.

14.45 Funktionell styrka tränar rörlighet, balans, styrka och kondition. Fokus ligger på övningar som stärker ben, mage, rygg och axlar för att kroppen ska bli stark och funktionell. 


Torsdag 11/7 kl. 9.45

Träningsstället

Träningsstället drivs av två sjukgymnaster som har en stor passion för träning genom hela livet och tillsammans har över 20 års erfarenhet av träning och friskvård. Deras träningsfilosofi är att träning ska vara rolig, lättillgänglig och passa alla. 

Träningspass

9.45 Multiträning. Ett utmanande pass som varvas med styrka och kondition.

10.40 Core. Träning för dina djupa rygg- och magmuskler. Lågintensivt med fokus på balans och stabilitet.
Fredag 12/7 kl 9.45

Instruktör

Elin Rova

Idrottsatlet som tränat i olika idrotter under många år. Ägnar sig nu sedan de senaste fyra åren helhjärtat åt CrossFit.

ERFARENHET

Tidigare Zumbainstruktör, Spinninginstruktör och Coreinstruktör. Är numera instruktör på CrossFit Holistic i Luleå.

IDROTTSPRESTATIONER

Har gjort prestationer med bra placeringar i många tävlingar, t.ex. i French Throwdown och Roslagen Open. Har deltagit hon i WM i Functional Fitness i San Fransisco och fick en hedrande 4:e placering. Senaste tävlingen var på Island där hon tävlade i laget SuperHeroProject och kom 3:a.

Träningspass

Elin håller ett CrossFitpass där du kan träna utefter din egen förmåga. Rörelseträning, styrka och kondition i en härlig blandning.